apartamente de vanzare grand park residence cluj

Peste 900 de apartamente noi au fost date în folosință în Grand Park Residence cartier Sopor. Apartamentul este semidecomandat si este Anunturi salvate Intra in cont si verifica-ti toate anunturile salvate in orice moment pe orice device.


Grand Park Residence Imobiliare In Cluj Napoca Olx Ro

Apartamente în imobil G tip vilă cu regim de înălțime DP2E 1 scara de acces 6 apartamente noi Grand Park Sud Residence Cluj-Napoca.

. Imobil A - cu CF - 42 apartamente - Grand Park Sud Residence. Apartament 2 camere Grand Park Residence Gheorgheni - apartament cu 2 camere de vanzare in Cluj-Napoca din judetul Cluj in zona Gheorgheni 55 mp etaj 310 semidecomandat confort 1. Click pe numar de apartament pentru a vizualiza compartimentarea interioara.

Apartamente - Garsoniere de inchiriat 3 camere. Birou vanzari si informatii 0264 276 616. Apartament cu 3 camere in Grand Park Residence.

Apartamente - Garsoniere de vanzare Cluj-Napoca Apartamente. Anunturi pe OLXro Adauga anunt nou. Proiectul rezidențial Grand Park Sud Residence prezintă pe piața imobiliarelor noi din Cluj un total de 100 de apartamente confortabile cu diverse tipuri de compartimentări.

APARTAMENTE 2 CAMERE DE VANZARE -. Anunturi pe OLXro Adauga anunt nou. 22 apartamente noi cu 1 2 3 și 4.

Toate apartamentele din imobilul F sunt vândute. Imobilul de apartamente C - Grand Park Residence. Apartamente cu 2 și 3 camere în imobil E tip vilă din Grand Park Sud Residence cartier Bună Ziua Cluj-Napoca.

Inchiriez apartament lux 3 camere Grand Park Residence. Apartament cu 2 camere de vanzare in Grand Park Residence. Accesul in complex se face cu bariera oferindu-i siguranta si intimitate.

Apartamente noi în Grand Park Residence Cluj Napoca - clasa energetica a. Imobilul A2 - cu CF Vandut 100 173 de apartamente noi în imobilul A2. Eu sunt foarte multumit de alegere si de serviciile oferite de biroul de vanzari in special de Anica Mititel.

Va propunem spre vanzare un apartament situat la parter in zona strazii Soporului avand suprafata utila de 52 mp. Apartamente - Garsoniere. Ansamblul Rezidențial Grand Park Residence se află în cartierul Gheorgheni pe strada Soporului nr.

2022 GRAND PARK SUD RESIDENCE cartier Bună Ziua Cluj-Napoca TELLUS INVEST SRL Nr. De vanzare apartament cu 2 camere decomandat in incinta Grand Park Residence. Livrare prin OLX disponibila Filtre.

Vă prezentăm planurile și disponibilitatea apartamentelor din primul imobil imobilul mixt A cu regim de înălțime SP4ER și 1 scara de acces 42 de apartamente noi spațioase și moderne în diferite compartimentări cu 1 până la 4 camere. 0 km 0 0 km 0 2 km 2 5 km 5 10 km 10 15 km 15 30 km. Grand Park Residence se învecinează cu un Complex sportiv și de agrement Parcul Cartodrom.

PF Apartament 2 camere Grand Park Residenceparcare subterana - apartament cu 2 camere de inchiriat in Cluj-Napoca din judetul Cluj in zona Gheorgheni 55 mp etaj 810 semidecomandat confort lux. Vă prezentăm planurile apartamentelor din al 4-lea imobil Grand Park Residence imobilul C cu regim de înălțime 2SP8E2ER și 3 scări de acces 175 de apartamente noi spațioase și moderne în diferite compartimentări cu 1 până la 4 camere. Apartamente noi cu CF în imobilul B2 cu 10 etaje și 195 de apartamente cu 123 și 4 camere.

Apartament cu 2 camere de vanzare in Grand Park Residence. De asemenea în apropiere se află Iulius Mall cu multe puncte comerciale și de interes. Apartamente cu 2 camere disponibile pe fiecare etaj in imobilul A din Grand Park Sud Residence Bună Ziua.

Grand Park Residence în Cluj-Napoca OLXro. Apartamente - Garsoniere de vanzare 2 camere 185 000 Cluj-Napoca Azi 1558. Imobilul A1 - cu CF Vandut 98 Apartamente în imobilul A1 173 de apartamente noi spatioase si moderne in diferite compartimentari cu 1 pana la 4 camere.

2022 GRAND PARK RESIDENCE TELLUS INVEST SRL Nr. Imobil B - cu CF- 6 apartamente - Grand Park Sud Residence. Apartamente de vânzare în Grand Park Residence Cluj-Napoca 20 rezultate.

Ad Book Accommodation in Cluj-Napoca. RO21663251 Strada Soporului 1 Cluj-Napoca Tel. Un proiect Grand Park Residence.

Grand Park în Cluj-Napoca OLXro. Apartamente de închiriat în Cluj Napoca. Unitățile locative au scheme ergonomice cu 1 2 3 și 4 camere spațioase și sunt poziționate doar câte 6 locuințe în fiecare bloc și plus.

Vă prezentăm planurile și disponibilitatea apartamentelor din al 2-lea imobil B tip vilă cu regim de înălțime DP2E 1 scara de acces 6 apartamente noi spațioase și moderne în diferite compartimentări cu 2 și 3 camere. Grand Park Sud Residence noua locaţie în Bună Ziua Cluj-Napoca. Apartment 2 camere Grand Park Residence Sopor - apartament cu 2 camere de vanzare in Cluj-Napoca din judetul Cluj in zona Sopor 41.

Grand Park Residence în Cluj-Napoca OLXro. Apartamente - Garsoniere de vanzare. Apartamentele se predau cu diverse pachete de.

Apartament 2 camere 52 mp Grand Park Residence Gheorgheni - apartament cu 2 camere de vanzare in Cluj-Napoca din judetul Cluj in zona Gheorgheni 52 mp etaj 110 semidecomandat confort 1. Termenul de finalizare al imobilului C este 30 septembrie 2018 iar termenul de. Markos Mozes agent imobiliar in cadrul Trust Imobiliare va propun spre vanzare apartament 2 camereBlocul este situat pe strada Soporului ansamblul se numeste Grand Park Residence care detine multe spatii verziApartamentul este compus din dormitor liv - Compariimobiliarero.

Imobilul este amplasat intr-o zona linistita exclusivista cu o priveliste spre natura neexistand nimic care sa obstructioneze privelistea de pe terasa. 0 km 0 0 km 0. Apartamentele marcate cu sold nu mai sunt disponibile.

160000 Apartament 2 camere in Grand Park Residence- Gheorgheni Sopor.


Grand Park Residence Posts Facebook


Grand Park Residence Imobiliare In Cluj Napoca Olx Ro


Apartament 2 Camere Grand Park Residence Gheorgheni Apartament Cu 2 Camere De Vanzare In Cluj Napoca Judetul Cluj Xah900018 84 800 Eur


Grand Park Residence Apartamente Garsoniere De Vanzare In Cluj Napoca Olx Ro


Grand Park Residence Imobiliare In Cluj Napoca Olx Ro


Grand Park Residence Apartamente Garsoniere De Vanzare In Cluj Napoca Olx Ro


Grand Park Residence Imobiliare In Cluj Napoca Olx Ro


Grand Park Residence Imobiliare In Cluj Napoca Olx Ro

0 comments

Post a Comment